Újszülött fotózás

A világ legcsodálatosabb dolga, amikor egy apró élet érkezik a családba. Felejthetetlen és visszahozhatatlan pillanatok, melyeket megörökítünk az újszülöttek fotózásakor.
Ugyanakkor az egyik legtöbb figyelmet és türelmet igénylő munka mind a fotós, mind a szülők részéről. A legfontosabb szempont, hogy a baba igényeihez alkalmazkodva haladunk és maximálisan figyelünk arra, hogy a kicsi jól érezze magát. Egy sorozat akár 3–5 órát is igénybe vehet. Csak akkor pozícionálom és fotózom a babát, amikor mélyen alszik. A legideálisabb időszak ezért a babák 5-12 napos kora.

Családi újszülött fotózás:

Az testvér / testvérek számára hosszú lehet a teljes fotózás ideje. Azt szoktam javasolni, hogy egyeztessünk előtte és ajánlok erre alternatívát.

Információk a fotózásról:

Ha nem anyatejes a baba szeretnék kérni tápszert, 3-4 étkezésre valót.
Vízforraló és cumisüveg-melegítő van a stúdióba.
Babavizet is tartok, de ha ragaszkodsz valamelyik márkához, hozz kérlek.
Szükség lesz minimum 5 váltás pelenkára. Nálam Hipp 1-es márkájú pelenka és törlőkendő van. Ha Te más márkát szeretsz, hozz kérlek.
Szeretnék kérni egy cumit. Ez pici segítség, hogy könnyen el tudjuk altatni a kellékben, ettől az egy alkalomtól nem fog hozzászokni a cumizáshoz. Természetesen ha nem szeretnéd, nem probléma.
A baba a fotózás alatt zömében meztelenül, kisruhában vagy ún. wrappolva lesz- tehát különböző anyagokba, textiliákba becsomagolva- így neki semmilyen ruhát, kiegészítőt nem kell hoznotok. Stúdiómban a kis ruhácskák, sapkák, kiegészítők egész tárháza található meg.
Mivel egy újszülött fotózás kiszámíthatatlan ideig tart, ezért kérlek benneteket, hogy hozzatok magatoknak enni-innivalót. Főleg nagyon fontos, hogy az édesanya ne éhezzen! 
Pelenkázáshoz biztosítok asztalt, alátétet és textilpelenkák is vannak.

Ruházat:

Édesanyák szeretik ilyenkor is a klasszikus kismamafotózáson viselt ruházatot, ezek természetesen rendelkezésre állnak. De gyakori, hogy az apával való közös fotókon az egyszerűbb, hétköznapi darabok mellett döntenek. Ezért kérlek mindenképp hozzatok magatokkal olyan ruhát, amelyet szívesen viselnétek a közös képeken. A közkedvelt farmer, póló szett mindig nyerő ez alkalommal is. Fontos, hogy színvilágban harmonizáljatok és egyszerű, letisztult, felirat, minta nélküli ruházat legyen ez.

Bejelentkezés időpontja:

A szülés várható időpontja előtt minimum 1 hónappal előbb érdemes jelentkezned, hogy helyet tudjak biztosítani.

Smink és frizura:

Családi képek esetén lehetőséged van mindezekre a stúdióban.


Smink - Kilner Panni

Díja: 12.000 Ft

Frizura- Családi Daniella

Díja: 6.500 Ft

Smink és a frizura külön, a helyszínen fizetendő a készítőknek.

Képek átadása:

A fotózás napján este már megtekinthetőek lesznek a képek online galériában. Minimum 80-100 képet küldök át, melyből Te választod ki melyiket szeretnéd, hogy retusáljak. A nyers képek letölthetőek, de nyilvános felhasználása tilos. Köszönöm a megértésed.
Nálam egy alapcsomag van, mely 15 retusált fotót tartalmaz és minden további retusált kép 2.500 Ft / retusált kép áron kérhető.
A retusált képeket a fotózás napjától 2-4 héten belül tudom átadni, digitálisan küldöm, teljes felbontásban. Az átadás esetenként hosszabb idő is lehet, erről mindenképp értesítelek.
Fizetni készpénzben vagy átutalással az átadás napján kell.

Fotókönyv, vászonkép:

Ha szeretnéd tökéletesen azt a minőséget kapni, amit én elkészítettem, akkor fontos, hogy olyan nyomdát bízzunk meg, aki velem összhangban dolgozik (gépeink kalibrációja stb.).
Csak a fotókönyv szerkesztéséért számolok fel külön díjat. 1000 Ft / oldal.
Az árak az aktuális nyomda árak, melyeket kérésedre elküldök számodra.

Az újszülött fotózás díja:

Csak az újszülöttel készült sorozat: 65.000 Ft
Családi fotózás (apa és testvér): 70.000 Ft