Kismama fotózás

Egy csodálatos és izgalmas időszak minden nő életében. A kismamák ragyognak a boldogságtól, hisz egy pici élet növekszik pocakjukban. Szeretem, ha a sorozat vissza tudja adni ezeket az érzelmeket.

A fotózás megvalósulhat kürtéren és stúdióban egyaránt. Szebbnél szebb ruhák közül tudsz választani, melyeket hazai és külföldi ruhatervezők készítenek kimondottan a várandóság időszakára. Gyönyörű dekorációval, prémium minőségű kiegészítőkkel tesszük teljessé a sorozatot.

Ajánlott időszak: a várandóság 26-32 hetei. Természetesen ez egyéntől függő. Lehet korábbi - ikertehetség esetén már 20. héttől- illetve van, akinek csak később kezd gömbölyödni a pocija. Lényeges, hogy a pocak már szépen látszódjon, de a kismama számára még könnyű legyen a mozgás.

Családi kismama fotózás:

Az apukák és testvér / testvérek számára hosszú lehet a teljes fotózás ideje. A kismamával egyénileg minimum 1,5 órát dolgozom, majd ezután készül a család többi tagjaival a sorozat. Ezért azt szoktam javasolni, hogy hozzanak el Téged és előre megbeszélt időpontban érkezzenek vissza. Vagy felhívhatjuk őket 20 perccel a kezdés előtt is. Persze vannak, akik végig szeretnének résztvenni és minél több képen szerepelni. Természetesen nekik rendelkezésre áll a stúdióban hely, ahol kellemesen tölthetik az időt.

Bejelentkezés időpontja:

Az ajánlott időszak előtt minimum 1 hónappal előbb érdemes jelentkezned, hogy helyet tudjak biztosítani. Főként nyáron (nyaralás, szabadság) és az október-novemberi hónapokban (karácsonyi fotózások) miatt.

Amit hozz:

Magassarkú cipő (fekete, fehér, nud)

Pánt nélküli melltartó és alsónemű (fehér, testszínű ajánlott)

Apának: Ruházata legyen egyszerű, letisztult, egyszínű (minta nélküli) felsőrész, farmer vagy vászon nadrág. Esetleg ehhez illő zakó. Cipőt hozzatok neki is, az öltözethez illőt.

Gyerekek: számukra 0-140-es méretig tudok ruhát biztosítani. Fiúknak nadrágot hozni kell, felsőrészt tudok adni.

Smink és frizura:

Fontosnak tartom a professzionális sminket és frizurát. Természetesen egyéni döntés, de én mindenképp ajánlom. Nálam a stúdióban is van lehetőséged mindezekre, a fotózás előtti órában. Együtt és külön is igényelhető.

Smink - Kilner Panni
Instagram
Díja: 12.000 Ft

Frizura- Családi Daniella
Instagram
Díja: 6.500 Ft

Smink és a frizura külön, a helyszínen fizetendő a készítőknek.

 

Képek átadása:

A fotózás napján este már megtekinthetőek lesznek a képek online galériában. Minimum 80-100 képet küldök át, melyből Te választod ki melyiket szeretnéd, hogy retusáljak. A nyers képek letölthetőek, de nyilvános felhasználása tilos. Köszönöm a megértésed.
Nálam egy alapcsomag van, mely 15 retusált fotót tartalmaz és minden további retusált kép 2.500 Ft / retusált kép áron kérhető.
A retusált képeket a fotózás napjától 2-4 héten belül tudom átadni, digitálisan küldöm, teljes felbontásban. Az átadás esetenként hosszabb idő is lehet, erről mindenképp értesítelek.
Fizetni készpénzben vagy átutalással az átadás napján kell.

Fotókönyv, vászonkép:

Ha szeretnéd tökéletesen azt a minőséget kapni, amit én elkészítettem, akkor fontos, hogy olyan nyomdát bízzunk meg, aki velem összhangban dolgozik (gépeink kalibrációja stb.).
Csak a fotókönyv szerkesztéséért számolok fel külön díjat. 1000 Ft / oldal.
Az árak az aktuális nyomda árak, melyeket kérésedre elküldök számodra.

A kismama fotózás díja:

Csak a kismamával készült sorozat: 65.000 Ft
Családi fotózás (apa és testvér): 70.000 Ft