Női portré / glamour fotózás

Női portré:

Ennek a fotózásnak a célja, hogy a lehető legtisztább és legközvetlenebb módon tudjuk megmutatni azt, amivel foglalkozol. Képeim segítségével üzenetet közvetíthetsz arról, amin épp dolgozol, vágyaidról, missziódról.

Fotózás helyszíne:

Lehetőséged van SZABADTÉRI / SAJÁT HELYSZÍNEN történő fotózásra.

A másik lehetőség a STÚDIÓBAN történő fotózás. Nálam mindig van berendezett enteriőr, melyet könnyedén alakítok otthon hangulatú vagy munkakörnyezetté.  Emellett pedig készülhetnek egyszerű, festett vászon vagy papírhátteres képek is a sorozatban.

Glamour fotózás:

Egy nap, ami csak rólad szól! Csodás sminkben és dögös öltözetben próbálhatod ki magad a kamerám előtt. A számodra legelőnyösebb pózokkal, fényhasználattal, és kiegészítőkkel tesszük tökéletessé a végeredményt.

Bejelentkezés időpontja:

A tervezett fotózás előtt 1 hónappal érdemes jelentkezned, hogy helyet tudjak biztosítani. A fotózások kizárólag hétköznap, 9-12 óra között zajlanak.

Amit hozz:

Mindenképp egyeztessünk telefonon a ruházat részleteit illetően. Biztosan szükséged lesz:

-Magassarkú cipők.
-Pánt nélküli melltartó.
-Testszínű alsónemű.

Smink és frizura:

Lehetőséged van mindezekre a stúdióban.


Smink - Kilner Panni

Díja: 12.000 Ft

Frizura- Családi Daniella

Díja: 6.500 Ft

Smink és a frizura külön, a helyszínen fizetendő a készítőknek.

Képek átadása:

A fotózás napján este már megtekinthetőek lesznek a képek online galériában. Minimum 80-100 képet küldök át, melyből Te választod ki melyiket szeretnéd, hogy retusáljak. A nyers képek letölthetőek, de nyilvános felhasználása tilos. Köszönöm a megértésed.
Nálam egy alapcsomag van, mely 15 retusált fotót tartalmaz és minden további retusált kép 2.500 Ft / retusált kép áron kérhető.
A retusált képeket a fotózás napjától 2-4 héten belül tudom átadni, digitálisan küldöm, teljes felbontásban. Az átadás esetenként hosszabb idő is lehet, erről mindenképp értesítelek.
Fizetni készpénzben vagy átutalással az átadás napján kell.

Fotókönyv, vászonkép:

Ha szeretnéd tökéletesen azt a minőséget kapni, amit én elkészítettem, akkor fontos, hogy olyan nyomdát bízzunk meg, aki velem összhangban dolgozik (gépeink kalibrációja stb.).
Csak a fotókönyv szerkesztéséért számolok fel külön díjat. 1000 Ft / oldal.
Az árak az aktuális nyomda árak, melyeket kérésedre elküldök számodra.

A fotózás díja: 65.000 Ft