Családi fotózás

Kétféle családi fotózás közül tudsz választani.
Az egyik a “lifestyle” stílusú sorozat, amikor természetes fénynél valós, önfeledt pillanatok kerülnek a képekre. Főként a kültér, ami alkalmas erre, de a stúdiómban is megvalósulhat nappali hangulatú enteriőrben. Kültéri fotózást mindig a naplemente előtti fél- 1 órában kezdjük a fényviszonyok miatt.

A másik a stúdióban készült, beállításokat alkalmazó sorozat. Ekkor a közös családi képek mellett, az “anya-gyermek” és “apa-gyermek” képek külön szerepet kaphatnak. Számtalan ruha és kellék áll a rendelkezésetekre, de érdemes minden esetben egyeztetnünk a ruházatot. A fotózás időtartama 1-1,5 óra.

Bejelentkezés időpontja:

Minimum 1 hónappal előbb érdemes jelentkezned, hogy helyet tudjak biztosítani. Főként nyáron (nyaralás, szabadság) és az október-novemberi hónapokban (karácsonyi fotózások) miatt.

Smink és frizura:

A stúdióban készült családi fotózás esetén kiemelten fontosnak tartom a professzionális sminket és frizurát. Lehetőséged van nálam is mindezekre a stúdióban.


Smink - Kilner Panni

Díja: 12.000 Ft

Frizura- Családi Daniella

Díja: 6.500 Ft

Smink és a frizura külön, a helyszínen fizetendő a készítőknek.

 

Képek átadása:

A fotózás napján este már megtekinthetőek lesznek a képek online galériában. Minimum 80-100 képet küldök át, melyből Te választod ki melyiket szeretnéd, hogy retusáljak. A nyers képek letölthetőek, de nyilvános felhasználása tilos. Köszönöm a megértésed.
Nálam egy alapcsomag van, mely 15 retusált fotót tartalmaz és minden további retusált kép 2.500 Ft / retusált kép áron kérhető.
A retusált képeket a fotózás napjától 2-4 héten belül tudom átadni, digitálisan küldöm, teljes felbontásban. Az átadás esetenként hosszabb idő is lehet, erről mindenképp értesítelek.
Fizetni készpénzben vagy átutalással az átadás napján kell.

Fotókönyv, vászonkép:

Ha szeretnéd tökéletesen azt a minőséget kapni, amit én elkészítettem, akkor fontos, hogy olyan nyomdát bízzunk meg, aki velem összhangban dolgozik (gépeink kalibrációja stb.).
Csak a fotókönyv szerkesztéséért számolok fel külön díjat. 1000 Ft / oldal.
Az árak az aktuális nyomda árak, melyeket kérésedre elküldök számodra.


Családi fotózás díja: 65.000 Ft