Baba és gyermekfotózás

Ahogy a gyermekek növekednek, számtalan olyan kor van, amikor érdemes őket megörökíteni.

Babák esetén sokszor kérdés szokott lenni, hogy ha kimaradt az újszülött fotózás, akkor mikor lehetne velük az első sorozatot készíteni.
Ez az egyéni fejlődésüktől függő, de általában 4-5 hónaposan, amikor már önállóan tudnak hason fekve könyökölni és néhány percet így szívesen eltölteni. Igazán cuki sorozat készíthető velük. Fontos, hogy ekkor a baba még ne kússzon.
A következő és talán utolsó babás képek ideje -a stabil ülés tudásához kötve- 8-9 hónapos kor. Ekkor sokuk már mászni is tud, ezért ilyenkor már a földön, nagyobb tervet adva nekik, játékos formában kapom el a legédesebb pillanatokat. Számtalan a fotókon is jól mutató kellék, játék és ruházat áll a rendelkezésetekre, így semmivel nem kell készülnötök. Kivétel, ha szeretnétek, hogy a képeken a saját dolgaitok is szerepeljenek. A szülők segítsége nagyon fontos ezeken a fotózásokon, hiszen a szívből jövő, igazi mosolyokat ők tudják babáik arcára varázsolni. Minden instrukciót megadok természetesen. A fotózást elsősorban beltérben javaslom. Ülő babáknál jó idő esetén a kültéri fotózás is megvalósítható. Ez alkalommal készülhetnek családi képek is, de a sorozat főként a gyermekről szól.
A fotózás időtartama 1-1,5 óra.
A babák számára mindig hozzatok vizet és nassolnivalót, anyatejes babáknál nincs feltétlenül szükség rá.

Gyermekek számára kétféle lehetőség közöl tudtok választani.

Az egyik a “lifestyle” stílusú sorozat, amikor természetes fénynél valós, önfeledt pillanatok kerülnek a képekre. Főként a kültér, ami alkalmas erre, de a stúdiómban is megvalósulhat nappali hangulatú enteriőrben. Kültéri fotózást mindig a naplemente előtti fél- 1 órában kezdjük a fényviszonyok miatt.

A másik a stúdióban készült, beállításokat alkalmazó sorozat. Itt az “anya-gyermek” fotók is készülhetnek. Anyukák számára ez igazán különleges alkalom, hisz a nőiesség kiemelt szerepet kap ezeken a fotókon. Számtalan ruha és kellék áll a rendelkezésetekre, de érdemes minden esetben egyeztetnünk.
A fotózás időtartama 1-1,5 óra.

Smink és frizura:

Családi képek esetén lehetőséged van mindezekre a stúdióban.


Smink - Kilner Panni

Díja: 12.000 Ft

Frizura- Családi Daniella

Díja: 6.500 Ft

Smink és a frizura külön, a helyszínen fizetendő a készítőknek.

Képek átadása:

A fotózás napján este már megtekinthetőek lesznek a képek online galériában. Minimum 80-100 képet küldök át, melyből Te választod ki melyiket szeretnéd, hogy retusáljak. A nyers képek letölthetőek, de nyilvános felhasználása tilos. Köszönöm a megértésed.
Nálam egy alapcsomag van, mely 15 retusált fotót tartalmaz és minden további retusált kép 2.500 Ft / retusált kép áron kérhető.
A retusált képeket a fotózás napjától 2-4 héten belül tudom átadni, digitálisan küldöm, teljes felbontásban. Az átadás esetenként hosszabb idő is lehet, erről mindenképp értesítelek.
Fizetni készpénzben vagy átutalással az átadás napján kell.

Fotókönyv, vászonkép:

Ha szeretnéd tökéletesen azt a minőséget kapni, amit én elkészítettem, akkor fontos, hogy olyan nyomdát bízzunk meg, aki velem összhangban dolgozik (gépeink kalibrációja stb.).
Csak a fotókönyv szerkesztéséért számolok fel külön díjat. 1000 Ft / oldal.
Az árak az aktuális nyomda árak, melyeket kérésedre elküldök számodra.

A fotózás díja:

Csak a gyermekről készült sorozat: 60.000 Ft
Családi fotózás (apa és testvér): 65.000 Ft